Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim Polecacie Grać Na 1 Raz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi mi o taką postać która ma dużo mocnych czarów i dużo xD na dystans grałem troche palladynem tam chyba 15 lvl ale nudno mi sie nim gra więc postanawiam zmienić a i jak klasa to odrazu rase najlepszą dla tej postaci bym prosił :P

Legenda
Opublikowano

Każda postać jest dobra jeżeli umie się grać.

Najłatwiejszą do ogarnięcia postacią jest Human-Warrior.

Specjalista
Opublikowano

1 moja zasada alluchy smieciuchy :) Horda jak zwykle najlepsza ;) Palek Blood Elf Paladyn :) Palek jest dobry po 30 lvl 40 kazdy na niego mowi loladyn gdyz jest to najprostsza postac pod expa polecam ci talenty pod Retribution pod expa :) W PvP tez dobry jak to kumpel kiedys powiedzial jezeli masz paladyna w holy to mozesz glowa o klawke nawalac a i tak bedzie wygrywal :) Retri jest pod atak :) Holy to bardziej heal ale dobry tez tylko na expie ciezko . Protection tank :) defensywa ;d

giphy.gif

Opublikowano

Ja pierwszy raz grałem Druidem tym w hordzie ale nie wiem jakim typkiem bo zapomniałem już w to nie gram;P grałem takim wielkim syfem owłosionym xDDD. Mój 1 serwer to był Avalon wbiłem tam 32poziom ^^, ale raty były 1% większe od globala xD

Kiedyś zbierałem minusy.

Legenda
Opublikowano

Ja pierwszy raz grałem Druidem tym w hordzie ale nie wiem jakim typkiem bo zapomniałem już w to nie gram;P grałem takim wielkim syfem owłosionym xDDD. Mój 1 serwer to był Avalon wbiłem tam 32poziom ^^, ale raty były 1% większe od globala xD

Ten owłosiony to zapewne Tauren.

Skoro nie lubisz Przymierza, to pograj sobie Night Elf'em paladynek.

Gra się dosyć ciekawie.

Opublikowano

Ja polecam Taurena Druta na przemiany lub Trolla huntera jeśli chodzi o hordę a ally to Dranei Palek na holy lub gnom łotrzyk ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Albo BE Warlock Destro Fire - cho***** battlegroundowy rozpie*******.Do expa to preferuje Demo lub Affi. Jak ogarniesz klase to zrozumiesz dlaczego polecam :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

17873.gif10555.png

YANG HACK!!!

Opublikowano

Jezeli jeszcze aktualne to ja polecam maga (gnome- alliance/ undead- horde) z talentami frost (pod pvp- walisz spowolnienie, skille, zamrozenie, blink, spowolnienie i dalej nawalasz). Mag frost jest tak op ze normalnie . . . sam mam 85 lvl i całe epickie eq. Nikt na mnie nie ma szans.

Pozdrawiam

Soczek <3

Walni minusa a nie + , bo wole -

99% nastolatków dostało by załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu i miał zamiar skoczyć. Jeżeli należysz do tego 1%, które wzięło by krzesełko i popcorn i wołało "SKACZ LAMUSIE!" walni minusa.

Weteran
Opublikowano

Jezeli jeszcze aktualne to ja polecam maga (gnome- alliance/ undead- horde) z talentami frost (pod pvp- walisz spowolnienie, skille, zamrozenie, blink, spowolnienie i dalej nawalasz). Mag frost jest tak op ze normalnie . . . sam mam 85 lvl i całe epickie eq. Nikt na mnie nie ma szans.

z magiem frost to szanse ma każda klasa atakująca na odległość.

ale ja osobiście moim dk unholy mało kiedy przegrywam z magiem frost

Opublikowano

Mag frost może tak roznieść klasy meele, że nawet nie podejdzie, taki paladyn - ja od frosta tak mocno dostałem, on był 83 lvl, ja 85 0.o, użyłem wszystkich cdkow ale sie udało.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bralem huntera;D ale gra sie fajnie,i latwo:D do tego mozsz sobie oswoic peta;P Aktualnie gram rogue i bardziej mnie wciaglo. Ale duzo wiecej dedow;d

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

BloodElf Pall pod protection gram takim i jest ok

Orc Warrior pod fury [DPS]

Undead Rogue subtetly

Wybierz cos z tych napewno bedzie sie swietnie gralo :)

-

Opublikowano

Ja bym wybrał DeatKnighta ale niewiem bo grałem w wow-a 3 razy w życiu ;/

Żeby wybrać DK trzeba mieć jedną postać na 60poziomie bodajże.

@top

Paladyn-

Coś w stylu warrka z heal'ami, z podobną jak nie tą samą obroną.

Również może nosić najcięższe armory(plate) itp.

Tą postacią zaczynałem grę, więc mam do niej sentyment.

Jedyny - to fakt, że ma mniej hp od warrka.

A to czy będziesz "dobry" czy nie, zależy w dużej mierze od eq i build'u.

Opublikowano

Ja Zaczynałem Huntem na Bloodworldzie Teraz hunt 73 (chyba) i DK 80. Ja Gram DK bo jest całkiem Łatwy do Ogarnięcia jak "Gejladyn". Tam Raty takie jak na Globcu więc jestem z Siebie Dumny ze wbiłem ;]

Opublikowano
chodzi mi o taką postać która ma dużo mocnych czarów i dużo na dystans grałem troche palladynem tam chyba 15 lvl ale nudno mi sie nim gra więc postanawiam zmienić a i jak klasa to odrazu rase najlepszą dla tej postaci bym prosił .

tak czemu wszyscy mu mowią o paladynie jak jest wyraźnie napisane ...

grałem troche palladynem tam chyba 15 lvl ale nudno mi sie nim gra

czytajcie posty do końca? a ja nie dopisałem jaka rasa najlepiej ;/ ja przeważnie gram hunterem Orkiem :P ale jak grasz ally ;/ czego ja nie lubię.To pograj Night Elfem ;p dla mnie najlepsza rasa dla hunta w ally ;p a jak chcesz czegoś ciekawego to pograj sobie shamanem :D tez silny ale nie jest latwy do ogarnięcia :) ja na 1x na vanilla wow (bez dodatków) nabiłem 47 Taurenem :) ale wyszedł burning crusade i serva usunęli ;/ powodzenia :P

ogólnie to jestem z tego dumny że taki lvl osiągnąłem :D jeszcze to że chodziłem do 3 klasy podstawówki :D

post-105860-0-38289700-1303277083_thumb.jpg

Opublikowano

Polecam maga i palasa ;] Do mnie na jednym z serverów pisali : GEJLADYN. Ale nie przejąłem się tym , solo z tymi cwaniakami rozwiązało sprawe ;]

F7FwxF8.png

Opublikowano

A wg. mnie jeśli chodzi o wybór postaci na początek to należy wziąć pod uwagę patch, ja osobiścię gram na 3.3.5a, i powiem tak: jeżeli chodzi o DK, to na pierwszy raz ciężko ogarnąć tą klasę bo blizzard stworzył ją dla bardziej ogranych graczy. Jeśli zaś ktoś powie gram na 3.3.5a dk i kosze all i jest super i dopiero zaczyna grać w wowa (co jest nie możliwe) to niech pojedzie takiego healera w pvp.

Opublikowano

Na wotlk druid a potem od 55 dk :) najlatwiej sie gra , a jezeli druid ci podpasuje to graj nim do 80 lvlu.

nie bądz cham, daj minusa -----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...